Varukorgen har uppdaterats. Till kassan
365 dagars öppet köp fri frakt Till kassan

Heirol

Heirol är ett välkänt varumärke i hemlandet Finland. Hade Heirol varit franskt hade vi nog vid det här laget haft koll på dem även i Sverige eftersom deras produkter präglas av både genomtänkt design, god kvalitet och en orientering runt användningen i köket. KitchenLab är stolta över att ligga först även när det gäller att representera Heirol i Sverige. Vi räknar dock med att, i vanlig ordning, få rejält med sällskap.

Ett typiskt exempel på Heirols produkttänk är deras kokkärl av modellen Steelsafe, som är belagda, men vars yta svårligen kan nås av metallverktyg och knappt slits över huvud taget vid normal användning. Det sexkantiga mönstret av upphöjt stål får ta smällarna när stekspadar, skedar och vispar går mot botten av kärlet. Eftersom det är en ny produkt har KitchenLab låtit duktiga kockar testa den och responsen vi fått är väldigt positiv.

Några andra produktkategorier som Heirol är duktiga på, är bakformar i riktigt tjockt gods, blandskålar som går att använda på spisen samt lådor för förvaring.