AMT Gastroguss

Ångkokningsgryta 24cm, 4,5L – AMT Gastroguss

1074-14302

Grytan är perfekt för att ångkoka mat, t ex kött, fisk, grönsaker och rotfrukter i två nivåer och du behöver endast tillsätta lite vatten. När du ångkokar din mat så behålls smaker, mineraler, vitaminer och färg i maten. Var därför extra försiktig med salt och kryddor. Med tätslutande ånginsats och lock med termometer och ”droppar”... Läs mer

4 999 kr

Uppskattad leverans 12 - 19 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

4 999 kr

Grytan är perfekt för att ångkoka mat, t ex kött, fisk, grönsaker och rotfrukter i två nivåer och du behöver endast tillsätta lite vatten.
När du ångkokar din mat så behålls smaker, mineraler, vitaminer och färg i maten. Var därför extra försiktig med salt och kryddor.
Med tätslutande ånginsats och lock med termometer och ”droppar” som fördelar vätskan jämnt samt tratt med litet hål för att kunna smaksätta maten med t ex vinäger utan att öppna locket.

Grytan är handgjuten i aluminium med en 10 mm tjock botten som garanterar en jämn värmefördelning i grytan. AMT:s kärl har en unik non-stick-beläggning med ett lager titanoxid, sedan ett anti-korrosionslager, ett keramiskt lager och avslutningsvis ett non-stick lager. Tack vare den höga kvaliteten kan beläggningen göras tjockare än beläggningarna i andra tillverkares kastruller. Detta ger det bästa nötningsmotståndet och skydd mot aggressiva rengöringsmedel, fruktsyror och ättiksyra.
Induktionsmaterialet är ingjutet i stommen och kan aldrig släppa från pannan.

AMT har fått hedersutnämningen “The Worlds Best Pan” (Världens Bästa Stekpanna) av tyska Kockförbundet.

  • Energiklass A.
  • Låg energiförbrukning eftersom induktionsplattan fokuserar magnetfältet så att energin överförs till botten. Överflödig utstrålning utanför kärlet minskas också.
  • Skruvlösa handtag – AMT garanterar att de inte glappar.
  • 25 års garanti på bottens planhet och att handtagen inte glappar. 3 års garanti på tillverkningsfel i beläggningen.
  • Handtaget tål upp till 240°C i ugnen.
  • 100% återvinningsbar och fri från PFOA.

Mått: 24 cm
Volym: 4,5 liter

Fungerar på alla typer av spisar och hällar, även induktion.
Tål maskindisk, men vi rekommenderar att grytan diskas för hand.