Traeger

BBQ Smoker Pelletsgrill – TRAEGER Pro Series

tr-TFB78GLECxx_var

En BBQ Smoker från TRAEGER som, enligt många grillfantaster, är bästa som hänt barbeque-världen. TRAEGER tar den klassiska low & slow cooking-kulturen från Texas till var mans trädgård. Grillarna från TRAEGER eldas med hardwood pellets – en högeffektiv sammanpressad liten pellet som består av 100 % trä helt utan tillsatser. Miljövänligare grillning finns inte. Du... Read more

Nollställ

9 999 kr12 999 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

9 999 kr12 999 kr
Ej i lager

En BBQ Smoker från TRAEGER som, enligt många grillfantaster, är bästa som hänt barbeque-världen. TRAEGER tar den klassiska low & slow cooking-kulturen från Texas till var mans trädgård. Grillarna från TRAEGER eldas med hardwood pellets – en högeffektiv sammanpressad liten pellet som består av 100 % trä helt utan tillsatser. Miljövänligare grillning finns inte. Du har full temperaturkontroll, från lågtemp rökning till traditionell barbeque på 200 grader plus.

TRAEGER-grillen är utrustad med en sinnrik fläktanordning som sprider värmen från de brinnande pelletsen jämnt i hela grillen. Du behöver aldrig ens tänka tanken att du skulle bränna maten eftersom det du grillar aldrig utsätts för direktvärme. Du reglerar temperaturen med en smart digital display. Grillen tänds genom du trycker på en strömbrytare – glöm allt kladdande med nersvärtande kol, eller bök och stök med gastuber och slangar. Men det bästa med BBQ Smokern från TRAEGER-grillens är att resultatet blir så gott så det svartnar för ögonen – varje gång!

Pro-serien har tidigare blivit uppdaterat med ett extra stabilt chassi, en digital kontroll och en avancerad logik som ger en temperaturprecision på /- 7ºC. Den kan kontrolleras med WiFi via deras WiFire-teknik, vilket kan ta din grillningen ytterligare ett steg mot det precisionsarbete det är. Sen kan ha koll på grillprocessen från soffan, stranden, jobbet eller Thailand för den delen – oavsett om det är av bekvämlighet eller om det är för att du inte litar på att någon annan kan få till ribsen riktigt lika bra som du. Därifrån kan du ändra temperaturen, följa hur din mat tillagas och justera rökflödet. Du kan även ladda ned recept från TREAGER och direkt till din grill och följa enkla steg-för-steg anvisningar.

De nya modellerna har även en digital display.

Specifikationer

 • Temperatur från 75ºC – 230ºC
 • 1 Probe ingår
 • Pelletstank med digital-display
 • 2 nivåer av med grillgaller i svart porslinemaljerat stål
 • Justerbar skorsten för utflödet av ‘förbrukad rök’
 • Pelletstank med utrymme för 8,2 kg

Dimensioner

Pro 575 | 134,5 cm hög / 104 cm bred / 68,5 cm djup / 3690 cm² / 58 kg
Pro 780 | 139,5 cm hög / 122 cm bred / 68,6 cm djup / 5032 cm² / 66,2 kg

Processen

 • Konvektionsprocessen
  En induktionsfläkt cirkulerar trärök genom hela kammaren för jämn värme och riktigt schysst smakfördelning.
 • Pelletsbehållaren
  Fyll den till brädden med 100% Hardwood så har du har timmar av härlig grillning framför dig
 • Cylinderinmatningen
  Pelletsen matas automatiskt fram till eldstaden, med olika hastigheter för olika ändamål – det är du som bestämmer.
 • Eldstaden
  En tändanordning längst ner i eldstaden sätter fyr på pelletsen och håller glöden igång under hela grillningen.
 • Ekonomisk energi
  Den drivs med ett standard nätuttag, använder 300 watt för de första fyra minuterna och endast 50 watt under resten av grilltiden.
 • Avstängningsfunktionen
  Vid avstängning hålls induktionsfläkten igång i 10 minuter för att få ordning på den sista askan från eldstaden och stängs sedan av automatiskt för enklaste möjligaste rengöring.

Du gillar kanske också…