Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Kalciumsulfat (E516), 100g - The Kitchen Lab

100:-
1429-16083
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 1 st
  • Butik Stockholm 1 st
  • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Om Kalciumsulfat (E516)

      Kalciumsulfat är en naturligt förekommande salt - precis som det vanliga bordssaltet natriumklorid. Tillämpningsområdena  för salterna skiljer sig dock. Använd kalciumsulftat för att förbättra texturen; som stabiliseringsmedel eller för att reglera syran i produkter. Det är en bra källa till kalcium och kan tillsättas till tofu för att förbättra stabiliteten. Om det används i bröd så motverkar det kladdiga och mjuka degar.
      Användning

      Som nödvändigt - det är lätt att lösa upp.

      Innehåll:
      Naturligt kalciumsulfat (E516)
      Förvaras mörkt, svalt och torrt.
  • Specifikationer
    • Storlek: 100 g
      Volym: 100 g, 250 g, 500 g
      Lev. artikelnummer: 5060341110597 EAN: 5060341110597
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se