Laguiole en Aubrac

Champagnesabel av horn – Laguiole en Aubrac

sq-L-CHAMPAGNE

Öppnar du champagne genom att vrida ur korken? Då gör du fel! Champagneflaskor ska självklart sabreras med en champagnesabel för ultimat känsla av lyx. Den här sabeln är tillverkad för hand i rostfritt stål och horn. Bladlängd: 27 cm Total längd: 42 cm I Laguiole, i regionen Aveyron i sydvästra Frankrike tillverkas världens finaste korkskruvar... Läs mer

3 999 kr

Uppskattad leverans 29 apr - 6 maj.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

3 999 kr

Öppnar du champagne genom att vrida ur korken? Då gör du fel! Champagneflaskor ska självklart sabreras med en champagnesabel för ultimat känsla av lyx. Den här sabeln är tillverkad för hand i rostfritt stål och horn.

Bladlängd: 27 cm
Total längd: 42 cm

I Laguiole, i regionen Aveyron i sydvästra Frankrike tillverkas världens finaste korkskruvar och knivar. Varje produkt från Laguiole en Aubrac tillverkas fortfarande helt för hand av en hantverkare. Varje produkt märks sedan med denne specifika hantverkares symbol. Så om du har en Laguiole produkt då kan du genom märkningen se precis vilken hantverkare om gjort din produkt. Symbolen av ett bi förekommer på alla Laguioleprodukter och är en garant för att det är en äkta Laguioleprodukt och att den håller högsta kvalitet.

Produkterna från Laguiole en Aubrac har livstidsgaranti.