Special Ingredients

Dextros – Special Ingredients

si-50561910011xx_var

Om Dextros Högkvalitativt dextros – en naturligt förekommande monosackarid som finns i plantor – från våra engelska vänner på Special Ingredients. Dextros är en kolhydrat som snabbt tas upp av blodet och hjälper upptagandet av andra näringsämnen. Det finns ett brett användingsområde i allt från juicer och cocktails till tårtor och i annan bakning. Det är... Läs mer

Nollställ

95 kr310 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om Dextros

Högkvalitativt dextros – en naturligt förekommande monosackarid som finns i plantor – från våra engelska vänner på Special Ingredients. Dextros är en kolhydrat som snabbt tas upp av blodet och hjälper upptagandet av andra näringsämnen. Det finns ett brett användingsområde i allt från juicer och cocktails till tårtor och i annan bakning. Det är ungefär 70% så sött som vanligt socker. Dextros är väldigt hygroskopiskt vilket innebär att det lätt tar upp vattenånga från omgivningen. Använd det även för att få flexibiltet i fondanter eller för att motverka bildningen av iskristaller när du gör glass. Annan använding är att fixa ihop ditt eget Dextrosol och ta i samband med träning för snabbt energipåslag.

Användning:

 

Tillsätt utifrån smak. Om du använder till bakning bör du tillsätta lite mer vätska då dextroset tar upp något mer vätska än vanligt socker.

Innehåll:
Dextros

Förvaras torrt, svalt och mörkt. Öppnad förpackning håller i sex månader. Bör inte ätas i ren form.