SharpX

Edge Fix, knivslip – SharpX

sx-5201

Edge Fix från SharpX är ett verktyg för manuell slinpning och polering av knivar. Stavarna i slipen är självjusterande vilket innebär att de anpassar sig efter eggen, något som ger ett bättre resultat än stavar som är fixerade. Varje stav är individuellt fjädrad så knivseggen alltid har kontakt med poler- och slipytorna i alla rörelseriktningar. Du kan ställa... Läs mer

695 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 2 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Edge Fix från SharpX är ett verktyg för manuell slinpning och polering av knivar. Stavarna i slipen är självjusterande vilket innebär att de anpassar sig efter eggen, något som ger ett bättre resultat än stavar som är fixerade. Varje stav är individuellt fjädrad så knivseggen alltid har kontakt med poler- och slipytorna i alla rörelseriktningar. Du kan ställa in två olika vinklar på både slipningen och poleringen.

För bästa resultat ska du skölja kniven innan du börjar slipa och efter du har slipat och vill polera bladet. Efter användning rekommenderas att du sköljer ur hela knivslipen och låter den torka i rumstemperatur.

Dimensioner:
Vikt: 250 gram
Bredd: 55 mm
Höjd: 64 mm
Längd: 270 mm
Slipningsvinkel, diamant :40º – 30º
Polervinkel, keramisk: 45º – 35º