Chef'n

Enhandskonservöppnare EZ Squeeze – Chef’n

ro-102-150-001

Alla har väl varit med om knöligheten när man ska öppna en konservburk; minst båda händerna krävs för uppgiften, risken för stänk, spill och skärskador är stor. EZ Squeeze®  är en enhands konservburks-öppnare. Det är en av få öppnare som helt viker in kanterna på konservburken och därmed minskar risken för skärskador. Höj stämningen i... Läs mer

249 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 14 dagar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Alla har väl varit med om knöligheten när man ska öppna en konservburk; minst båda händerna krävs för uppgiften, risken för stänk, spill och skärskador är stor.

EZ Squeeze®  är en enhands konservburks-öppnare. Det är en av få öppnare som helt viker in kanterna på konservburken och därmed minskar risken för skärskador.

Höj stämningen i köket och skaffa din egen EZ Squeeze idag!

Mer om EZ Squeeze

Tryck den gråa knappen bakåt för att öppna upp EZ Squeeze, för den över brukens kant och kläm därefter åt hårt, pumpa sakta med handen och burken snurrar av sig själv, när locket är helt loss fångar du enkelt upp det med magneten på ena handtaget. Lämpar sig väl för personer som har svårt att hålla och skruva samtidigt (t ex reumatiker och äldre).

Produktmått

Höjd: 4,45 mm
Längd: 15,24 mm
Bredd: 9,53 mm
Vikt: 183.00 g

Du gillar kanske också…