Everdure by Heston Blumenthal

Kolgrill 4K – Everdure by Heston Blumenthal

wi-HBCE4KSEU_var

FUNKTIONER Airflow-kontroll 4K’s helt unika airflowsystem gör det till en unik upplevelse att skruva upp och ner värmen. Både den övre och nedre ventilen är numrerade för att ett balanserat och exakt airflow. Anatomin 4K har all den utrustning som du behöver: 2 x emaljerade galler, 2 x galler i rostfritt stål (s304); en 33... Läs mer

Nollställ

28 799 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

FUNKTIONER
Airflow-kontroll
4K’s helt unika airflowsystem gör det till en unik upplevelse att skruva upp och ner värmen. Både den övre och nedre ventilen är numrerade för att ett balanserat och exakt airflow.

Anatomin
4K har all den utrustning som du behöver: 2 x emaljerade galler, 2 x galler i rostfritt stål (s304); en 33 cm pizzasten (cordierit) / värmedeflektor, vattenbehållare, invändig belysning, grill- och koltänger medföljer.

Förseglad och i gott skick
Snygg både på in- och utsidan, 4K är en solid grill tillverkad i kraftigt gjutet aluminium. Vår unika isolering reducerar värmeöverföring till de utvändiga sidorna samt fronten.

Resultat på tid
Med 2 diskreta stektermometrar i locket och 4 avtagbara invändiga termometrar, lyfter 4K utomhus matlagning till en högre nivå. Snygg display, där du kommer åt all information via Bluetooth till vår gratis app som ger massor av tips, idéer, recept samt larm.

Med Touch kommer det eld
4K’s utvändiga design är fulländad med sin touchdisplay i glas; sätter eld på dina fingerspetsar.