Bertazzoni

Gasspis, 120 cm, 2 ugnar, 6 brännare, 1 teppanyaki – Bertazzoni Heritage 1206

bzz-HER1206GMFED

Helt fantastisk gasspis med två ugnar i Heritage-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen är utrustad med sex gasbrännare, en tepanyakihäll och två stora, elektriska ugnar. Ugnsluckorna har inbyggd mjukstängningsfunktion och är utrustade med tredubbla glas. Båda ugnarna bär energimärkning A. Designen i Bertazzonis Heritageserie är klassisk och modern på samma gång och passar utmärkt i de flesta... Läs mer

Nollställ

73 990 kr

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Helt fantastisk gasspis med två ugnar i Heritage-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen är utrustad med sex gasbrännare, en tepanyakihäll och två stora, elektriska ugnar. Ugnsluckorna har inbyggd mjukstängningsfunktion och är utrustade med tredubbla glas. Båda ugnarna bär energimärkning A. Designen i Bertazzonis Heritageserie är klassisk och modern på samma gång och passar utmärkt i de flesta kök – kombinationen av lite äldre stil och modern teknik från Bertazzoni är en oslagbar kombination i köket! Spisen är vackert mattlackerad, vilket ytterligare framhäver den klassiska stilen på ett fint sätt.

Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner, bl.a. varmluft och grill. Med varmluftsfunktionen kan du också baka eller laga olika maträtter samtidigt på flera nivåer, och utan att de tar smak eller lukt av varandra. Spisen har 3-glas isolering och innerluckan på ugnsluckan är avtagbar för enkel rengöring.  Den mindre ugnen är elektrisk konventionell med bl.a. övervärme och grill.

Med minutiösa metoder som utvecklats för bilindustrin appliceras färgen på rostfritt stål i dubbla lager, en process som garanterar färgens hållbarhet. Den underbara glansen bidrar till en dimension av stilmässigt och estetiskt nyskapande som genomsyrar hela ditt köks design. Processen innehåller totalt 6 steg; elektrofores, sandning, första lager färg, andra lager färg, transparent lack och handpolering.

Finns i färgerna Svart, Creme och Vinröd.

Matchande fläkt samt stänkskydd finns att tillgå.

Specifikationer

– 3-glaslucka med avtagbart luckglas
– Kylfläkt
– Förvaringslåda med dämpningsfunktion
– Ugnslucka med mjukstängande gångjärn samt dämpningsfunktion
– Utdragbar teleskopskena (1 st standard till varje ugn)
– Ugnsvolym stor: 69 liter i båda
– Elektrisk enhandständning med termosäkring
– Wok- samt sjudningsring

Mått (mm)

– Bredd: 995
– Höjd: 890-915
– Djup: 600

De sex brännarna och tepanyakihällen:

– Främre höger: Dubbel wok 0,48kW-5kW
– Bakre höger: Snabb 1,05 kW-3 kW
– Center: 2st halvsnabb 0,6 kW-1,75 kW
– Främre vänster: Dubbel wok 0,48 kW-5 kW
– Bakre vänster: Snabb 0,6 kW-1,75 kW
– Tepanyaki: 1100 W

Ugnsfunktioner – stor ugn | Belysning, Undervärme, Övervärme, Under- och Övervärme, Grill, Grill fläkt, Varmluft, Upptining, Under-/Övervärme fläkt, Pizzafunktion.

Enerigkrav: 220/250 V, 50/60 Hz, 26 A, 6000 W

Om Bertazzoni

Bertazzoni är den enda tillverkaren av spisar som vi på KitchenLab säljer, och det är inte utan anledning. Hos Bertazzoni har man tagit en fin handverkstradition in i det nya århundradet med genomgående hög kvalitet och ingenjörskonst. Sedan de började tillverkningen i slutet av 1800-talet har mycket hänt när det kommer till spisar, och Bertazzoni har på ett snyggt sätt kombinerat en klassisk utformning med smarta tekniska lösningar. Deras spisar kännetecknas av en vacker design och enastående funktionalitet. Hos oss hittar du modeller med både gas och induktion i flera färger och modeller.