Bertazzoni

Gasspis, 120 cm, 6 brännare + 1 tepanyaki, 2 ugnar – Bertazzoni Master 1206

bzz-MAS1206GMxx_var

Helt fantastisk gasspis med dubbla ugnar i Master-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen har 6 brännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW och en teppanyakihäll. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner,... Läs mer

Nollställ

66 790 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Helt fantastisk gasspis med dubbla ugnar i Master-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen har 6 brännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW och en teppanyakihäll. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord.

Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner, bl.a. varmluft och grill. Med varmluftsfunktionen kan du också baka eller laga olika maträtter samtidigt på flera nivåer, och utan att de tar smak eller lukt av varandra. Spisen har 3-glas isolering och innerluckan på ugnsluckan är avtagbar för enkel rengöring. Ugnen har en digital touchdisplay med timer, funktionsvisare och termometer.

Med minutiösa metoder som utvecklats för bilindustrin appliceras färgen på rostfritt stål i dubbla lager, en process som garanterar färgens hållbarhet. Den underbara glansen bidrar till en dimension av stilmässigt och estetiskt nyskapande som genomsyrar hela ditt köks design. Processen innehåller totalt 6 steg; elektrofores, sandning, första lager färg, andra lager färg, transparent lack och handpolering.

Finns i fyra utföranden: Rostfri, Svart, Creme och Vinröd

Matchande fläkt samt stänkskydd finns att tillgå.

Specifikationer

– 3-glaslucka med avtagbart luckglas
– Kylfläkt
– Förvaringslåda med dämpningsfunktion
– Ugnslucka med mjukstängande gångjärn samt dämpningsfunktion
– Utdragbar teleskopskena (1 st standard till varje ugn)
– Ugnsvolym: 69 l i båda.
– Elektrisk enhandständning med termosäkring

De sex brännarna och tepanyakihällen:

– 1st Dubbelwok, 0,48 kW – 5 kW
– 1st Snabb, 1,05 kW – 3 kW
– 3st Semisnabb, 0,60 kW – 1.75 kW
– 1st Assistent, 0,48 kW – 1 kW
– Tepanyakihäll: 1100 W

Ugnsfunktioner | Belysning, Undervärme, Övervärme, Under- och Övervärme, Grill, Grill fläkt, Varmluft, Upptining, Under-/Övervärme fläkt, Pizzafunktion, Turboläge.

Energikrav: 220/240 V, 50/60 Hz, 26 A, 6000 W

Om Bertazzoni

Bertazzoni är den enda tillverkaren av spisar som vi på KitchenLab säljer, och det är inte utan anledning. Hos Bertazzoni har man tagit en fin handverkstradition in i det nya århundradet med genomgående hög kvalitet och ingenjörskonst. Sedan de började tillverkningen i slutet av 1800-talet har mycket hänt när det kommer till spisar, och Bertazzoni har på ett snyggt sätt kombinerat en klassisk utformning med smarta tekniska lösningar. Deras spisar kännetecknas av en vacker design och enastående funktionalitet. Hos oss hittar du modeller med både gas och induktion i flera färger och modeller.