Bertazzoni

Gasspis 90 cm med dubbla ugnar – Bertazzoni Master

bzz-MAS906MFED

Helt fantastisk gasspis med dubbla ugnar i Master-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Master-serien känner du igen med sina tydliga svarta vred i soft-touch gummi och... Läs mer

Nollställ

40 290 kr

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Helt fantastisk gasspis med dubbla ugnar i Master-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Master-serien känner du igen med sina tydliga svarta vred i soft-touch gummi och en klassisk temperaturindikator.

Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner, bl.a. varmluft och grill. Med varmluftsfunktionen kan du också baka eller laga olika maträtter samtidigt på flera nivåer, och utan att de tar smak eller lukt av varandra. Spisen har 3-glas isolering och innerluckan på ugnsluckan är avtagbar för enkel rengöring.  Den mindre ugnen är elektrisk konventionell med bl.a. övervärme och grill.

Med minutiösa metoder som utvecklats för bilindustrin appliceras färgen på rostfritt stål i dubbla lager, en process som garanterar färgens hållbarhet. Den underbara glansen bidrar till en dimension av stilmässigt och estetiskt nyskapande som genomsyrar hela ditt köks design. Processen innehåller totalt 6 steg; elektrofores, sandning, första lager färg, andra lager färg, transparent lack och handpolering.

Matchande fläkt samt stänkskydd finns att tillgå.

Specifikationer

– 3-glaslucka med avtagbart luckglas
– Kylfläkt
– Förvaringslåda med dämpningsfunktion
– Ugnslucka med mjukstängande gångjärn samt dämpningsfunktion
– Utdragbar teleskopskena (1 st standard till varje ugn)
– Ugnsvolym stor: 69 l
– Ugnsvolym liten: 38 l
– Elektrisk enhandständning med termosäkring
– Wok- samt sjudningsring

Mått (mm)

– Bredd: 895
– Höjd: 890-915
– Djup: 600

Brännare (kW)

– Wok (1): 0,48 kW – 5,00 kW
– Snabb (1): 1,05 kW – 3,00 kW
– Halv-snabb (3): 0,60 kW – 1,75 kW
– Sparlåga (1): 0,48 kW – 1,00 kW

Ugnsfunktioner – stor ugn | Belysning, Undervärme, Övervärme, Under- och Övervärme, Grill, Grill fläkt, Varmluft, Upptining, Under-/Övervärme fläkt, Pizzafunktion, Turboläge.

Ugnsfunktioner – liten ugn | Belysning, Undervärme, Övervärme, Över- och Undervärme

Spisen är från början konverterad till gasol g30. Dysor för konvertering till stadsgas g110 samt naturgas g20 medföljer vid leverans.

Om Bertazzoni

Bertazzoni är den enda tillverkaren av spisar som vi på KitchenLab säljer, och det är inte utan anledning. Hos Bertazzoni har man tagit en fin handverkstradition in i det nya århundradet med genomgående hög kvalitet och ingenjörskonst. Sedan de började tillverkningen i slutet av 1800-talet har mycket hänt när det kommer till spisar, och Bertazzoni har på ett snyggt sätt kombinerat en klassisk utformning med smarta tekniska lösningar. Deras spisar kännetecknas av en vacker design och enastående funktionalitet. Hos oss hittar du modeller med både gas och induktion i flera färger och modeller.