Bertazzoni

Gasspis, 90 cm ugn, 6 brännare, Svart – Bertazzoni Professional 906

bzz-PRO906MFES_var

Helt fantastisk gasspis med en ugn i Professional-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Bertazzonis Pro-serie består av stilrena och professionella spisar i... Läs mer

Nollställ

43 490 kr46 690 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Helt fantastisk gasspis med en ugn i Professional-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Bertazzonis Pro-serie består av stilrena och professionella spisar i ett modernt snitt med detaljer av högsta klass. Den byggs med italiensk passion och precision och har fått matentusiaster över hela världen på fall.

Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner, bl.a. varmluft och grill. Med varmluftsfunktionen kan du också baka eller laga olika maträtter samtidigt på flera nivåer, och utan att de tar smak eller lukt av varandra. Spisen har 3-glas isolering och innerluckan på ugnsluckan är avtagbar för enkel rengöring. Ugnen har en digital touchdisplay med timer, funktionsvisare och termometer.

Med minutiösa metoder som utvecklats för bilindustrin appliceras färgen på rostfritt stål i dubbla lager, en process som garanterar färgens hållbarhet. Den underbara glansen bidrar till en dimension av stilmässigt och estetiskt nyskapande som genomsyrar hela ditt köks design. Processen innehåller totalt 6 steg; elektrofores, sandning, första lager färg, andra lager färg, transparent lack och handpolering.

Matchande fläkt samt stänkskydd finns att tillgå.

Specifikationer

– 3-glaslucka med avtagbart luckglas
– Kylfläkt
– Förvaringslåda med dämpningsfunktion
– Ugnslucka med mjukstängande gångjärn samt dämpningsfunktion
– Utdragbar teleskopskena (1 st standard till varje ugn)
– Ugnsvolym: 103 l
– Elektrisk enhandständning med termosäkring

Mått (mm)

– Bredd: 895
– Höjd: 890-915
– Djup: 600

De sex brännarna:

– 1st dubbelwok, 0,48 kW – 5 kW
– 1st snabb, 1,05 kW – 3 kW
– 3st semisnabba, 0,60 kW – 1,75 kW
– 1st assistent, 0,48 kW – 1 kW

Ugnsfunktioner | Belysning, Undervärme, Övervärme, Under- och Övervärme, Grill, Grill fläkt, Varmluft, Upptining, Under-/Övervärme fläkt, Pizzafunktion, Turboläge.

Energikrav: 220/240 V, 50/60 Hz, 17,9 A, 4100 W

Om Bertazzoni

Bertazzoni är den enda tillverkaren av spisar som vi på KitchenLab säljer, och det är inte utan anledning. Hos Bertazzoni har man tagit en fin handverkstradition in i det nya århundradet med genomgående hög kvalitet och ingenjörskonst. Sedan de började tillverkningen i slutet av 1800-talet har mycket hänt när det kommer till spisar, och Bertazzoni har på ett snyggt sätt kombinerat en klassisk utformning med smarta tekniska lösningar. Deras spisar kännetecknas av en vacker design och enastående funktionalitet. Hos oss hittar du modeller med både gas och induktion i flera färger och modeller.