Hurom

HZS Slow juicer 3rd Generation rf Silver – Hurom

ma-HZ-SBE17

Huroms HZ-serie är deras nya flaggskepp, fullproppad med den senaste tekniken för att kunna göra ännu bättre och nyttigare juice. Maskinen är utrustad med en förbättrad juice-utvinnings effektivitet, den är enklare att rengöra än föregående modeller och har nu möjligheten att göra glass tack vare sin motor med 43 varv per minut. Alla slow juicers... Läs mer

7 950 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 12 dagar.

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Huroms HZ-serie är deras nya flaggskepp, fullproppad med den senaste tekniken för att kunna göra ännu bättre och nyttigare juice. Maskinen är utrustad med en förbättrad juice-utvinnings effektivitet, den är enklare att rengöra än föregående modeller och har nu möjligheten att göra glass tack vare sin motor med 43 varv per minut.

Alla slow juicers från Hurom har en design som sticker ut i mängden, men maskinerna i HZ-serien är verkligen något helt extra. Den stilrena silverfärgade ytan i rostfritt stål tillsammans med LED-lamporna ger HZ-LBE17 ett riktigt elegant utseende.

Utöver maskinens läckra design kan du även vara lugn och bekväm med att den stöttåliga plastkroppen i ABS är helt fri från bisfenoler (BPA och BPS).

Slow-juicern är originalet från koreanska Hurom. Denna 3:e generations slow-juicer gör det möjligt att göra fruktjuice som behåller alla näringsämnen, smaker och färger.

  • Finns i flera färger.
  • Slow juicern snurrar ca. 15 varv/minut.
  • Medföljer en sil/press i akrylplast som är lämplig när du ska köra frysta bär/frukter. Blir en god sorbet.
  • Tystare än 2:a generationen.
  • Ny och snyggare design på motordelen, dock samma induktionsmotor på 150 w.


Tekniska Specifikationer

– Hastighet: 43 RPM
– Effekt: 150 Watt
– 10 års garanti på motorn, 2 år på delarna
– Tål ej att diskas i maskin
– BPA-fria delar
– Kompakt design
– Kan göra soja- och mandelmjölk
– 500 ml behållare

Du gillar kanske också…