Demeyere

Grillpanna 28 x 28 cm, Industry – Demeyere

zw-40850-749-0

Grillpanna i rostfritt stål med räfflad botten från belgiska Demeyere. Stort och starkt handtag som inte är värmeledande. I femlagerskonstruktion med Silvinoxbehandling ytterst, som både garanterar en lång hållbarhet och gör så att pannan ser som ny ut även om den används dagligen. Fungerar på alla typer av värmekällor, inklusive induktion. För att grilla kött... Läs mer

1 699 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 12 dagar.

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Grillpanna i rostfritt stål med räfflad botten från belgiska Demeyere. Stort och starkt handtag som inte är värmeledande.
I femlagerskonstruktion med Silvinoxbehandling ytterst, som både garanterar en lång hållbarhet och gör så att pannan ser som ny ut även om den används dagligen.

Fungerar på alla typer av värmekällor, inklusive induktion.

För att grilla kött utan fett: Värm pannan på hög värme. Efter 20 till 30 sekunder (på induktionsspis), ta en gaffel och strö några droppar vatten i pannan. När dropparna bildar små kulor som studsar runt, har rätt temperatur uppnåtts. Sänk temperaturen med ca 50% (detta kan skilja sig mellan olika spisfabrikat). Till en början kommer köttet att fastna i pannan, efter ett tag kommer det att lossna av sig själv. Då kan du vända köttbiten och upprepa processen.

Mått: 28 x 28 cm