100% Chef

Iskuber, klaris – 100% Chef

hpc-400/0006

Form för att göra kristallklara iskuber hemma i frysen. Formen på lådan gör så att vattnet fryser på samma sätt som vattenytan i sjöar. Lådan är isolerad i botten och på sidorna så att alla iskristaller bildas i en riktning. Vattnet har som högst densitet vid 4ºC vilket gör att det, när det fryser, siktar... Läs mer

355 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 6 st
Stockholmsbutik 6 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Form för att göra kristallklara iskuber hemma i frysen.

Formen på lådan gör så att vattnet fryser på samma sätt som vattenytan i sjöar. Lådan är isolerad i botten och på sidorna så att alla iskristaller bildas i en riktning. Vattnet har som högst densitet vid 4ºC vilket gör att det, när det fryser, siktar sig. Det fyra-gradiga vattnet rör sig nedåt med alla gaser och orenheter, medan det vattnet som fryser från toppen är klart. Till skillnad från vanliga isformer där vattnet fryser från alla håll och in mot mitten, så fryser den här enbart i en riktning.

I botten av formen finns en ’nät’ varpå isbitarna fryser. Under det här nätet samlas det orena vattnet. Med rätt tajming tar du ut isformen innan det har fryst, annars är det bara att ta bort det. Titta på filmen för att förstå hur det fungerar, även om inte de använder just den här formen.

Precis som när man under cocktailens glansdagar skar ut stora block ur sjöar och sågade ut kristallklara isbitar, kan du nu få samma högkvalitativa is hemma. För kvaliteten på isen är väldigt viktigt när det kommer till just drinkar och cocktails.

OBS! Lång leveranstid!

Formar för tre olika former på iskuber medföljer:

4 x 4 x 4 cm 8 st
2 x 2 x 6 cm 32 st
9 x 9 x 9 cm 2 st

Du gillar kanske också…