Moccamaster

Kaffebryggare, CDT Polished Silver – Moccamaster

mm-89254

Om CDT Polished Silver från Moccamaster Termosmodell från Moccamaster i borstat stål. Vattentanken rymmer 1.25 liter och du kan brygga 10 välsmakande koppar kaffe. Den är byggd för hand i Holland och har den väl ansedda kaffeorganisationens ECBC kvalitetssigill. Med en termoskanna håller sig kaffet varmt utan att det konstant behövs tillföras – något som... Läs mer

2 485 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 12 dagar.

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om CDT Polished Silver från Moccamaster

Termosmodell från Moccamaster i borstat stål. Vattentanken rymmer 1.25 liter och du kan brygga 10 välsmakande koppar kaffe. Den är byggd för hand i Holland och har den väl ansedda kaffeorganisationens ECBC kvalitetssigill. Med en termoskanna håller sig kaffet varmt utan att det konstant behövs tillföras – något som är bättre för både smaken och miljön.

Den här kaffebryggaren är inspirerad av finsmakare som uppskattar vardagslyx, och inkluderar alla favoritfunktioner som kaffeentusiaster världen över älskar, t.ex. automatisk droppstopp och automatisk avstängning. Den automatiska avstängningsfunktionen ger en bekymmersfri och säker användning, och den automatiska droppstopp-funktionen gör bryggningen extra bekväm. Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer upp vattnet till en optimal bryggtemperatur på 92–96 grader Celsius, och det andra ser till att det färdiga kaffet håller en optimal serveringstemperatur.

Om du registerar din Moccamaster Bryggare på www.moccamaster.com får du förlängd garanti från 5 år till 10 år.