Professional Secrets

Kastrull 1,5 liter – Professional Secrets

ps-1022

Den tjocka bottnen på en kastrull av professionell kvalitet har två viktiga funktioner: Att hålla värmen och att distribuera värmen. En tjock botten på våra kastruller hjälper även till att hålla kärlets form vid upphettning. 5 LAGER Två yttre lager i rostfritt stål och 3 inre lager i aluminium för optimal överföring av värme. Även kanterna har aluminium... Läs mer

799 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Den tjocka bottnen på en kastrull av professionell kvalitet har två viktiga funktioner: Att hålla värmen och att distribuera värmen. En tjock botten på våra kastruller hjälper även till att hålla kärlets form vid upphettning.

5 LAGER

Två yttre lager i rostfritt stål och 3 inre lager i aluminium för optimal överföring av värme. Även kanterna har aluminium hela vägen upp. Flera lager minskar även risken för att materialet tappar formen vid höga temperaturer.

SKÅL I ETT STYCKE

Själva skålen är formad i ett stycke, det finns ingen kant mellan kastrullens botten och kastrullens sida. Den sömlösa formgivningen är både behagligare för ögat och enklare att rengöra.

Det här är bra. Det fastnar ingen skit.
– @receptomaten om formgivningen av PS kastruller

MATVÄNLIGT STÅL

Rostfritt stål är ett optimalt material för mat – och för planeten. Det nöts inte ner och hamnar i maten. Det hamnar heller inte i första taget på en soptipp. Och när det till slut gör det så är det återvinningsbart.

SNYGGA PÅ BORDET

I ett professionellt kök hamnar kastrullen sällan på gästernas bord, men i ditt hem så är en snygg kastrull ett trevligt sätt att uppmuntra gästerna att ta för sig.

PROFFSENS TIPS MEDFÖLJER:
  • Kastruller tar plats. Stapelbart är ett måste i proffsköket.
  • Det ska vara tjock botten. Den lagrar och jämnar ut värmen.
  • Enhandsgrepp frigör ena handen och förenklar flera arbetsmoment
PS KASTRULLER:
  • 5 lager stål för bästa möjliga spridning av värme.
  • Kan staplas i varandra för att spara utrymme. Även de mindre locken staplas inuti den största kastrullen.
  • Två ”öron” på största kastrullen, öra  enhandsgrepp på den mellanstora, enhandsgrepp på den minsta.

Du gillar kanske också…