KitchenLab

Lär dig slipa kniv på våtsten med Niklas Ekelund (Malmöbutiken)

1317-27040

Niklas Ekelunds slipkurs hjälper dig att göra även din slöaste kniv sylvass på en nivå du tidigare bara kunnat drömma om. Vi går grundligt igenom allt du behöver veta om knivar och kommer tillsammans lära oss tekniken för att slipa dina knivar på våtsten. Butiken kommer att vara fylld med massor av bra hjälpmedel för knivvård... Läs mer

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

Niklas Ekelunds slipkurs hjälper dig att göra även din slöaste kniv sylvass på en nivå du tidigare bara kunnat drömma om. Vi går grundligt igenom allt du behöver veta om knivar och kommer tillsammans lära oss tekniken för att slipa dina knivar på våtsten.

Butiken kommer att vara fylld med massor av bra hjälpmedel för knivvård och vi har satt ihop flera superbra erbjudanden för kursens deltagare.

Priset är 495 kronor per person. I kursen ingår en grundlig genomgång av knivslipning på våtsten av Niklas Ekelund, slipning av en egen kniv som du tar med, och möjlighet att fynda ditt eget slipstens-kit till rabatterat pris.

Kursen har avspark kl 18:30 i KitchenLabs butik på Storgatan 24 i Malmö. Tiden för kursen är cirka 2 timmar.

(Bor du i Stockholm? Då köper du motsvarande kurs här.)

Om du får förhinder och inte kan närvara på kursen behöver du avboka senast en vecka före kurstillfället. Därefter är anmälan bindande. Deltagande i kursen kan överlåtas på annan.

 

Niklas Ekelund är en av grundarna till EF-gruppen i Stockholm som importerat och distribuerat japanska knivar sedan 1993.  Han är också en av de namnkunnigaste personerna i Skandinavien när det kommer till hantverksmässigt tillverkade knivar från Japan. Det är genom honom som vi får tag i alla fantastiska knivar från japanska Suncraft och våra slipstens-kit är noggrant ihopsatta med förstklassiga produkter ur EF-gruppens sortiment!