Phaidon

The Larousse Book of Bread – Éric Kayser

ph-9780714868875

The Larousse Book of Bread förklarar komplexa tekniker med illustrerade steg för steg instruktioner. Boken innehåller 80 recept för att kunna baka en omfattande samling klassiska bröd. Exempel på innehåll: Klassiska baguetter, flerkorn, glutenfritt, dinkel, fruktbröd, ciabatta och andra oljebröd, söta bröd som croissant, brioche och pain au chocolat mm. 320 sidor, inbunden. Boken är skriven... Läs mer

300 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

The Larousse Book of Bread förklarar komplexa tekniker med illustrerade steg för steg instruktioner. Boken innehåller 80 recept för att kunna baka en omfattande samling klassiska bröd.

Exempel på innehåll:

Klassiska baguetter, flerkorn, glutenfritt, dinkel, fruktbröd, ciabatta och andra oljebröd, söta bröd som croissant, brioche och pain au chocolat mm.

320 sidor, inbunden.

Boken är skriven på engelska.