Cristel

Lock i rostfritt stål, äldre version, Castel’Pro – Cristel

cr-kxxxcpf/O

OBS! Detta är den äldre versionen av rostfritt lock till Castel Pro. När de är slut på hemsidan, finns de inte längre att få tag på. Den nya versionen lock finns här. Locket passar alla produkter i Cristels proffsserie Castel Pro; kastrullen, grytan och stekpannan. Om Cristel Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986... Läs mer

Nollställ

277 kr340 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

277 kr340 kr

OBS! Detta är den äldre versionen av rostfritt lock till Castel Pro. När de är slut på hemsidan, finns de inte längre att få tag på.

Den nya versionen lock finns här.

Locket passar alla produkter i Cristels proffsserie Castel Pro; kastrullengrytan och stekpannan.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanerat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.