Special Ingredients

Molekylär Mixologist: Cocktail-kit – Special Ingredients

si-5060341117640

Om Molekylär Mixologist: Cocktail-kit Det här är ett cocktail-kit som innehåller det mesta du behöver för att ta del av en fantastisk värld av molekylära cocktails. Lär dig tekniker och förhållningssätt som möjliggör spektakulära, goda och roliga drinkar. Den här typen av teknik bryter upp de flesta gränser du kan tänka dig. Dock inte gravitationen.. Bland de många... Läs mer

900 kr

Uppskattad leverans 25 mar - 1 apr.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

900 kr
Om Molekylär Mixologist: Cocktail-kit

Det här är ett cocktail-kit som innehåller det mesta du behöver för att ta del av en fantastisk värld av molekylära cocktails. Lär dig tekniker och förhållningssätt som möjliggör spektakulära, goda och roliga drinkar. Den här typen av teknik bryter upp de flesta gränser du kan tänka dig. Dock inte gravitationen..

Bland de många tekniker och koncept som finns kan du t.ex. göra gelatinkulor med flytande innehåll eller varför inte kaviarpärlor som smakar som din favoritcocktail? Servera dem på ditt kreativa, eller väldigt okreativa, sätt – du sätter gränserna.

Du kan även skapa snyggt och långlivat skum samt ändra viskositeten på dina drinkar så att oliver och citronklyftor till synes hänger fritt mitt i drinken (kanske det där med gravitationen ändå inte stämmer?).

Det här kitet innehåller nio olika ingredienser, utrustning och recept som sträcker sig från lätta till utmanande. Det kommer hjälpa dig att lära olika tekniker och att förstå hur dessa tekniker och ingredienser fungerar. Endast fantasin sätter gränserna, och möjligtvis gravitationen – men det är inte helt säkert än. 

Vi har ett till cocktail-kit med moderna ingredienser som skiljer sig på några ställen från det här – spana in det här! Läs också mer om varje ingrediens på respektive produktsida.

Innehåll

Lime Essential Oil 30ml
English Rose Flavour Drop 30 ml
– Lecitin, 50g
Natriualginat, 50g
Kalciumlaktat, 50g
– Xanthangummi, 50g
– Zorbit, 50g
– Pure Blue, 30ml
– Crackle Crystals,100g
– Digital minivåg (0.1 g)
– 10 x 3 ml pipetter
– Liten hemisfärform
– Set med måttskedar
– Receptbok med tips och tricks, instruktioner och tekniker

Du gillar kanske också…