Ost & Experiment med Ost & Vänner 17/10 kl. 18 (Malmö)

kl-event-ost1710

Ost & Experiment innebär att vi går helst bananas för att få fram den ultimata cheeseburgaren. Utgångsläget är Ost & Vänners moderna klassiker C’est Bon Burger, men den här kvällen ska vi maxa den. Kvällen leds av Daniel och Elin från Ost & Vänner som står till förfogande med fullt med råvaror och kunskap. Dessutom... Läs mer

950 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Ost & Experiment innebär att vi går helst bananas för att få fram den ultimata cheeseburgaren. Utgångsläget är Ost & Vänners moderna klassiker C’est Bon Burger, men den här kvällen ska vi maxa den. Kvällen leds av Daniel och Elin från Ost & Vänner som står till förfogande med fullt med råvaror och kunskap. Dessutom finns alla leksaker som går att föreställa sig till tillgängliga. Vi kommer att utforska det molekylära, rökning och sifoner, men slutresultatet kommer vi att ta fram tillsammans. På kursen har vi tio platser.

Priset är 950 kronor per person och då ingår kurs med Daniel Hansson Cederskär och Elin Rylander, provsmakning, ett kompendium, en ostig goodiebag och vad vi kan garantera kommer bli den bästa kvällen i ert liv.

Kursen har avspark kl 18:00 i KitchenLabs butik på Storgatan 24 i Malmö. Tiden för kursen är cirka 3 timmar.

Daniel och Elin har tillsammans drivit Ost & Vänner på Östra Rönneholmsvägen i cirka fem år. Bägge har andra professioner och driver ostbutiken som ett passionsprojekt utöver sina respektive heltidsyrken. Butiken har även servering och vinbar och är i en klass för sig när det kommer till kompetens och kvalitativt utbud. Med direktimport av flera sorters ost och noggrant utvalda producenter kan du lita på att du alltid får toppklass och självklart kan de till och med namnge vilken ko som ligger bakom varje ost.

Köpt biljett kan inte återbetalas, men deltagande i kursen kan överlåtas på annan.

 

VÄLJ LEVERANSSÄTT ”HÄMTA I BUTIK” I KASSAN FÖR ATT SLIPPA FRAKTKOSTNAD PÅ PRODUKTEN. BILJETTEN SKICKAS OAVSETT VIA E-POST.