Bertazzoni

Rostfri induktionsspis, Bertazzoni Professional XE, 60 cm, 1 ugn

bzz-PRO604IMFESXE

Helt fantastiskt induktionsspis med en ugn i Professional-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen har induktionshäll med 4 zoner som regleras steglöst med behagliga vred. Samtliga zoner är försedda med kastrullavkänning, restvärmeindikator, powerboost och värmehållning. Hällen är utrustad med en funktion som sammankopplar eller ”bygger bro” mellan 2 zoner. Detta betyder att zonerna styrs samtidigt med ett... Läs mer

34 990 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 15 - 40 dagar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Helt fantastiskt induktionsspis med en ugn i Professional-serien från de italienska spismästarna Bertazzoni. Spisen har induktionshäll med 4 zoner som regleras steglöst med behagliga vred. Samtliga zoner är försedda med kastrullavkänning, restvärmeindikator, powerboost och värmehållning. Hällen är utrustad med en funktion som sammankopplar eller ”bygger bro” mellan 2 zoner. Detta betyder att zonerna styrs samtidigt med ett vred. Funktionen är speciellt praktiskt till fiskgrytor.

Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner, bl.a. varmluft och grill. Med varmluftsfunktionen kan du också baka eller laga olika maträtter samtidigt på flera nivåer, och utan att de tar smak eller lukt av varandra. Spisen har 3-glas isolering och innerluckan på ugnsluckan är avtagbar för enkel rengöring.

Matchande fläkt samt stänkskydd finns att tillgå.

Specifikationer

– 3-glaslucka med avtagbart luckglas
– Kylfläkt
– Förvaringslåda med dämpningsfunktion
– Ugnslucka med mjukstängande gångjärn samt dämpningsfunktion
– Utdragbar teleskopskena (1 st standard)
– Ugnsvolym: 69 l

Mått (mm)

– Bredd: 595
– Höjd: 890-915
– Djup: 600

Induktionszoner 

– Vänster fram: D 18 mm – 1850 W. Booster 3000 W
– Vänster bak: D 21 mm – 2300 W. Booster 3700 W
– Höger fram: D 18 mm – 1850 W. Booster 3000 W
– Höger bak: D 18 mm – 1850 W. Booster 3000 W

Ugnsfunktioner | Belysning, Undervärme, Övervärme, Under- och Övervärme, Grill, Grill fläkt, Varmluft, Upptining, Under-/Övervärme fläkt, Pizzafunktion, Turboläge.

Energikrav: 220/240 V, 50/60 Hz, 43 A, 9900 W

Om Bertazzoni

Bertazzoni är den enda tillverkaren av spisar som vi på KitchenLab säljer, och det är inte utan anledning. Hos Bertazzoni har man tagit en fin handverkstradition in i det nya århundradet med genomgående hög kvalitet och ingenjörskonst. Sedan de började tillverkningen i slutet av 1800-talet har mycket hänt när det kommer till spisar, och Bertazzoni har på ett snyggt sätt kombinerat en klassisk utformning med smarta tekniska lösningar. Deras spisar kännetecknas av en vacker design och enastående funktionalitet. Hos oss hittar du modeller med både gas och induktion i flera färger och modeller.