Chroma

Slipsten, finhet 240

vs-ST240

Stenen läggs i blöt i ca 15 minuter och är sedan klar att användas. Knivegget förs fram och åter med lite mer tryck på kniven när du för kniven framåt. Vinkeln ska vara ca 10-20 grader och det känns när stenen ”tar”. Det är viktigt att föra kniven fram och åter så att det bildas... Läs mer

640 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 5 - 12 dagar.

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Stenen läggs i blöt i ca 15 minuter och är sedan klar att användas.
Knivegget förs fram och åter med lite mer tryck på kniven när du för kniven framåt.
Vinkeln ska vara ca 10-20 grader och det känns när stenen ”tar”.
Det är viktigt att föra kniven fram och åter så att det bildas en ”geggamoja”.
Det är den röran som ser till att eggen slipas.
När du använder en slipsten så behöver du aldrig lämna in dina knivar för slipning av ett nytt skäregg.
Du sköter det själv!

  • Slipsten med finhetsgraden 240
  • Följ tydlig instruktion på förpackningen