Hurom

Slow Juicer, HB – Hurom

hu-HB-RBC09

Första generationens slow juicer från sydkoreanska Hurom med en långsamt roterande kvarn vilket ger ett fantastiskt resultat. Den långsamma pressmetoden gör att du får ut upp till 30 procent mer juice jämfört med vanliga råsaftcentrifuger – dessutom gör den långsamma processen att näringsämnena i frukten eller grönsakerna bevaras på ett bättre och mer naturligt sätt... Läs mer

2 795 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Första generationens slow juicer från sydkoreanska Hurom med en långsamt roterande kvarn vilket ger ett fantastiskt resultat. Den långsamma pressmetoden gör att du får ut upp till 30 procent mer juice jämfört med vanliga råsaftcentrifuger – dessutom gör den långsamma processen att näringsämnena i frukten eller grönsakerna bevaras på ett bättre och mer naturligt sätt än i råsaftcentrifuger.

Kvarnen i Hurom Slowjuicers är tillverkad i ett material som heter GE Ultem, detta material är 8 gånger hårdare än det material som brukar användas av andra tillverkare. Den är även utrustad med en induktionsmotor som är i stort sätt outslitbar.

Specifikatoner:
– Strömförbrukning 150W
– Varv per minut 80 rpm
– Sladdlängd 1.4 m
– Vikt 5,2 kg
– Mått 180 mm x 261 mm x 412 mm
– Garanti Motor 5 år, övriga delar 1 år
– Storlek på juicebehållaren 350 ml