Cuisinart

SlowCooker – Cuisinart

ca-MSC600E

Cuisinart Slowcooker Multifunktionell 5,7 liter Rejäl slowcooker i rostfritt, borstat stål från Cuisinart. Till skillnad från många andra slowcooker kan du i den här även ångkoka och bryna maten – du slipper alltså bryna på maten i en annan gryta eller panna först, och sparar på så sätt både tid, disk och smak. Temperatur och... Läs mer

1 890 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Cuisinart Slowcooker Multifunktionell 5,7 liter

Rejäl slowcooker i rostfritt, borstat stål från Cuisinart. Till skillnad från många andra slowcooker kan du i den här även ångkoka och bryna maten – du slipper alltså bryna på maten i en annan gryta eller panna först, och sparar på så sätt både tid, disk och smak.
Temperatur och tid ändrar du enkelt och valda inställningar syns tydligt på den upplysta displayen. Tillagningstiden kan ställas in på upp till 8 timmar.

Funktioner:
– Sjudning: Låt maten sjuda långsamt på en temperatur omkring 78 grader.
– Låg: Tillagar maten på en temperatur omkring 84 grader.
– Hög: Tillagar försiktigt på omkring 96 grader, för lite snabbare slowcook.

Löstagbar behållare med non-stick-beläggning som är lätt att plocka ur och diska. Ett upphöjt galler följer med, som gör det enkelt att ångkoka kött, fisk och grönsaker.

 

Med en slow cooker gör du långkok med fantastiskt resultat. Råvarorna behåller både smak och näringsvärde, och det bästa av allt – maten lagar sig själv.

Slow cooker är egentligen inte ett nytt fenomen, matlagningsmetoden har funnits i olika former under annat namn sedan länge, från kokgropar täckta av stenar till den nordafrikanska lergrytan tagine. I USA har så kallade crock pots använts sedan 70-talet. Långkok har de senaste åren blivit oerhört populärt. Genom att koka kött och grönsaker på låg temperatur i många timmar skapas en fantastisk smak och råvarorna behåller sina näringsämnen.

Slow cookern är enkelt uttryckt en modernare form av den klassiska grytan i gjutjärn eller keramik som får puttra på spisen eller i ugnen i flera timmar.

Med Cuisinarts slowcooker blir slow food snabbt och smidigt. Det som skiljer den från andra liknande produkter är att den kombinerar tre funktioner i en och samma gryta. Man kan bryna, ångkoka och långkoka i Slowcookern, eller multicookern som den även kallas. På så vis slipper man till exempel att bryna köttet i en stekpanna innan det ska med i långkoket. Allt kan skötas i Cuisinarts Multifunktionella Slowcooker.

Slowcookern har flera enkla inställningar som gör att man kan ändra temperatur på ett snabbt och smidigt sätt. Delarna på insidan är enkla att ta ur och tål maskindisk. Slowcookern rymmer 5,7 liter.

Volym: 5,7 liter
Effekt: 300 W