iSi

Sodasifon, Classic, paket – iSi

al-1061

Paketerbjudande med iSi:s klassiska sodasifon, whiskeyglas i kristall från Nachtmann, patroner och ett recepthäfte. Förr i tiden – när enorma isflak transporterades på pråm från USA till resten av världen för att kyla cocktails – fanns det stora seltzerföretag som varje dag levererade sifoner, likt den här, till barer och restauranger runt om i städerna.... Läs mer

1 395 kr 990 kr

Iskuber, klaris - 100% Chef

Iskuber, stora - Special Ingredients

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 8 st
Stockholmsbutik 8 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Paketerbjudande med iSi:s klassiska sodasifon, whiskeyglas i kristall från Nachtmann, patroner och ett recepthäfte.

Förr i tiden – när enorma isflak transporterades på pråm från USA till resten av världen för att kyla cocktails – fanns det stora seltzerföretag som varje dag levererade sifoner, likt den här, till barer och restauranger runt om i städerna. Med varje ny leverans hämtade företagen hem de använda flaskorna och fyllde upp dem med vatten och kolsyra igen – och så rullande affärerna på. Men med framväxten av moderna kolsyranordningar och kolsyrat vatten på flaska har seltzerföretagen långsamt försvunnit. Med den här sodasifonen kan du återuppleva den klassiska barkänslan från cocktailens glansdagar – utan att behöva skicka flaskan fram och tillbaka till någon som fyller upp den.

Du kolsyrar enkelt vattnet själv med iSi-sodapatroner. Fyll upp med iskallt vatten, för bäst resultat ser du till att vattnet är riktigt kallt. I kallare vatten binder kolsyran nämligen bättre. Trycksätt med en patron, skaka och njut. Komplettera med en schysst iskubsform och servera dina cocktails med den elegans de förtjänar.

Sifonen är tillverkat i rostfritt stål och med en säkerhetsventil för övertryck behöver du inte tänka på säkerheten. iSi gör världens bästa sifoner och den här levererar samma höga kvalitet som deras andra produkter.

När det kommer till glasen tillverkar Nachtmann högkvalitativa kristallglas i samma anda som sifonen – utförandet för inte helt opåkallat tankarna till en sammetsklädd inrökt bar i New York i början av 1900-talet. Ett idealt komplement till sifonen för dig som är intresserad av cocktails och gärna serverar kolsyrade drinkar on the rocks.

Du kan såklart använda till kolsyrade vatten till långt mycket mer än cocktails. Hemmagjord läsk, kolsyrad saft eller smaksatt mineralvatten är några exempel. Se bara till att endast ha vatten i sifonen och göra all blandning i ett glas eller en karaff.

Paktet innehåller:

– iSi Sodasifon Classic – 1 liter
– 2 st Nachtmann Whiskeyglas – 295 ml
– Recepthäfte med fyra cocktails
– 10 st iSi sodapatroner