KitchenLab

Sous Vide Steg 1 med Alexander Haglund 25/2 kl 18 (Malmö)

kl-event-sousvidesteg1252

Sous Vide steg 1 är en introduktionskurs till tekniken Sous Vide. Här kommer vi att grundligt gå igenom matlagning i vattenbad genom att tillaga olika typer av livsmedel och jämföra med andra metoder. Här riktar vi oss i första hand till de som funderar på att skaffa en Sous Vide-cirkulator, de som inte riktigt kommit... Läs mer

600 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 2 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Sous Vide steg 1 är en introduktionskurs till tekniken Sous Vide. Här kommer vi att grundligt gå igenom matlagning i vattenbad genom att tillaga olika typer av livsmedel och jämföra med andra metoder. Här riktar vi oss i första hand till de som funderar på att skaffa en Sous Vide-cirkulator, de som inte riktigt kommit igång eller de som bara är nyfikna. Tillsammans med Alexander Haglund går vi igenom den bästa temperaturen på respektive livsmedel, hur vi kan jobba med vakuummaskinen och varför det blir så bra med Sous Vide!

 

I priset ingår en grundlig genomgång av tekniken, provsmakning och kompendium.

 

Alexander Haglund från Marstrand är en av Malmös främsta krögare specialiserad på fisk och skaldjur utöver sous vide. Efter att ha jobbat på västkusten har han också varit i Frankrike och på Filippinerna innan han nu landat i Malmö. Som medlem av Culinary Team West of Sweden var han med och tog hem silvermedaljen i Culinary Olympics 2016 och har en medalj i samma valör runt halsen från VM 2018. Till vardags kan ni njuta av hans rätter på Café Gourmet.

 

Kursen tar plats den 25/2 kl 18 i KitchenLabs butik i Malmö. Tiden för kursen är cirka två och en halv timma.

 

För mer information når ni Malmöbutiken direkt på malmo@kitchenlab.se eller 040 – 23 92 20

 

Om du får förhinder och inte kan närvara på kursen behöver vi veta det senast en vecka före kurstillfället. Därefter är anmälan bindande. Deltagande i kursen kan överlåtas på annan.