KitchenLab

Sous Vide Steg 2 med Alexander Haglund 28/3 kl. 15-18 (Malmö)

kl-event-sousvidesteg2283

Sous Vide Steg 2 är för dig som vill ta nästa steg i din sous vide-matlagning. Har du redan koll på hur du gör entrecoten och laxen perfekt och vill ta ut svängarna och tänja på gränserna så är detta kursen för dig! Nyblivne silvermedaljören i Culinary World Cup, Alexander Haglund, visar hur sous vide används... Läs mer

800 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 9 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Sous Vide Steg 2 är för dig som vill ta nästa steg i din sous vide-matlagning. Har du redan koll på hur du gör entrecoten och laxen perfekt och vill ta ut svängarna och tänja på gränserna så är detta kursen för dig! Nyblivne silvermedaljören i Culinary World Cup, Alexander Haglund, visar hur sous vide används i professionella sammanhang. Det blir mycket fokus på grönsaker, lite udda tekniker kring torsk, otippade livsmedel i vattenbadet och alla hemligheter kring hur du maximerar din matlagning kommer att avslöjas. 

I priset ingår lektion av Alexander Haglund med tillhörande kompendium, provsmakning av allt vi tillagar och en riktigt härlig eftermiddag. På kursen finns det 10 platser.

Kursen har avspark kl 15:00 i KitchenLabs butik på Storgatan 24 i Malmö. Tiden för kursen är cirka 3 timmar.

Alexander Haglund från Marstrand är en av Malmös främsta krögare specialiserad på fisk och skaldjur. Efter att ha jobbat på västkusten har han också varit i Frankrike och på Filippinerna innan han nu landat i Malmö. Som medlem av Culinary Team West of Sweden var han med och tog hem silvermedaljen i Culinary Olympics 2016 och har en medalj i samma valör runt halsen från förra årets VM. Till vardags kan ni njuta av hans rätter på Café Gourmet.

Köpt biljett kan inte återbetalas, men deltagande i kursen kan överlåtas på annan.