Sous Vide Steg 2 med Alexander Haglund 5/10 kl. 15-18 (Malmö)

kl-event-sss2510

Sous Vide Steg 2 är för dig som vill ta nästa steg i din sous vide-matlagning. Har du redan koll på hur du gör entrecoten och laxen perfekt och vill ta ut svängarna och tänja på gränserna så är detta kursen för dig! Nyblivne silvermedaljören i Culinary World Cup, Alexander Haglund, visar hur sous vide används... Läs mer

800 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Sous Vide Steg 2 är för dig som vill ta nästa steg i din sous vide-matlagning. Har du redan koll på hur du gör entrecoten och laxen perfekt och vill ta ut svängarna och tänja på gränserna så är detta kursen för dig! Nyblivne silvermedaljören i Culinary World Cup, Alexander Haglund, visar hur sous vide används i professionella sammanhang. Det blir mycket fokus på grönsaker, lite udda tekniker kring torsk, otippade livsmedel i vattenbadet och alla hemligheter kring hur du maximerar din matlagning kommer att avslöjas. 

Priset är 800 kronor per person och då ingår lektion av Alexander Haglund med tillhörande kompendium, provsmakning av allt vi tillagar och en riktigt härlig eftermiddag. På kursen finns det 10 platser.

Kursen har avspark kl 15:00 i KitchenLabs butik på Storgatan 24 i Malmö. Tiden för kursen är cirka 3 timmar.

Alexander Haglund från Marstrand är en av Malmös främsta krögare specialiserad på fisk och skaldjur. Efter att ha jobbat på västkusten har han också varit i Frankrike och på Filippinerna innan han nu landat i Malmö. Som medlem av Culinary Team West of Sweden var han med och tog hem silvermedaljen i Culinary Olympics 2016 och har en medalj i samma valör runt halsen från förra årets VM. Till vardags kan ni njuta av hans rätter på Café Gourmet.

Köpt biljett kan inte återbetalas, men deltagande i kursen kan överlåtas på annan.

 

VÄLJ LEVERANSSÄTT ”HÄMTA I BUTIK” I KASSAN FÖR ATT SLIPPA FRAKTKOSTNAD PÅ PRODUKTEN. BILJETTEN SKICKAS OAVSETT VIA E-POST.