Cristel

Stekpanna i rostfritt, Mutine Fixed – Cristel

cr-P202428x_var

Om stekpanna med fastgjutna handtag från Cristel Mutine är namnet på serien de här stekpannorna från Cristel är från. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten har ett lager av aluminium mellan två lager stål för snabb upphettning... Läs mer

Nollställ

660 kr950 kr

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om stekpanna med fastgjutna handtag från Cristel

Mutine är namnet på serien de här stekpannorna från Cristel är från. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten har ett lager av aluminium mellan två lager stål för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis.

Handtagen är, vilket vi tycker är en riktigt bra funktion. Katrullerna staplas enkelt i varandra och kan användas till allt du kan tänka dig i köket. Cristel är gör inte bara kokkärl i toppklass – de är riktigt vassa på det där med förvaring! Vi har dem i tre storlekar – 16, 20, 22, 24, 26 och 28 Ø cm.

Storleksguide:
16 cm / 3.5 cm hög / 500 gram
20 cm / 4 cm hög / 700 gram
22 cm / 4 cm hög / 800 gram
24 cm / 4 cm hög / 1000 gram
26 cm / 4.5 cm hög / 1150 gram
28 cm / 4.5 cm hög / 1260 gram

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.