Sage by Heston Blumenthal

The Barista Touch, Espressomaskin i borstat stål – Sage

wi-SES880BSS

Espressomaskin med inbyggd kvarn för fantastisk bekvämlighet. Touchscreen med fem förinställda kaffesorter som du enkelt gör med hjälp av den automatiska mjökskummaren. Dessutom kan du programmera in upp till sex stycken egna kaffedrycker. Kokaren värms upp på tre sekunder med hjälp av ThermoJet-systemet. Den integrerade kvarnen har ett koniskt malverk i rostfritt stål och är... Läs mer

12 499 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 14 dagar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Espressomaskin med inbyggd kvarn för fantastisk bekvämlighet. Touchscreen med fem förinställda kaffesorter som du enkelt gör med hjälp av den automatiska mjökskummaren. Dessutom kan du programmera in upp till sex stycken egna kaffedrycker. Kokaren värms upp på tre sekunder med hjälp av ThermoJet-systemet. Den integrerade kvarnen har ett koniskt malverk i rostfritt stål och är enkel att ställa in. Portafiltret mäter 54mm och håller 19-22g kaffe. Kokaren har PID-kontroll för inställning av temperatur och skummaren är enkel att använda.

Förpackningen innehåller: 54mm portafilter, filterkorgar för enkel och dubbel espresso, tamper, 480ml mjölkkanna i rostfritt stål, rengöringskit, vattenfilter och ett litet kit för att mäta vattenhårdhet.
Vattentank på 2 liter.
Hopperkapacitet 225g.
Chassi i borstat rostfritt stål.
Mått: 32,2cm x 39,4cm x 40,7cm.
1680W
2 års garanti från tillverkare.