Sage by Heston Blumenthal

The Control Grip All in One, Stavmixer – Sage

wi-BSB530SIL

En stavmixer med tillbehör från Sage. Ett multiverktyg för att skiva, hacka, riva, puréa, mosa och mixa helt enkelt. Skivan har 18 olika tjocklekar att välja på från 0,5mm till 6mm för att få allting helt enligt önskemål. Rivskivan går att välja på fin eller grov, och det finns också vanliga klassiska matberedarknivar att välja... Läs mer

2 199 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 14 dagar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

En stavmixer med tillbehör från Sage. Ett multiverktyg för att skiva, hacka, riva, puréa, mosa och mixa helt enkelt. Skivan har 18 olika tjocklekar att välja på från 0,5mm till 6mm för att få allting helt enligt önskemål. Rivskivan går att välja på fin eller grov, och det finns också vanliga klassiska matberedarknivar att välja att använda till kärlet som rymmer 1,6L. Mostillbehöret går att ställa in från fin till grov för att få perfekt konsistens på moset. Själva stavmixern är klockformad för att inte suga fast i botten av kärlet. Allting förvaras enkelt på stationen som medföljer. Till råga på allt har den dessutom ett grep som är utformat efter en ergonomisk tankemodell. Det är ju ganska lätt att gissa vilken stavmixer min gamla lärare i arbetsmiljökunskap hade valt.

Levereras med kärl på 1,6L, reglerbart moshuvud, s-kniv, stavmixerhuvud i rostfritt Stål, vändbar rivskiva, reglerbar skiva, förvaringsstation.

Mått: 22,9cm x 29,2cm x 27,9cm.

700W.

15 hastigheter.

220-240V.

1 års garanti från tillverkare.