SousVideTools

Vakuumförpackare – SousVideTools®

svt-sv180uk

Om iVide Vakuummaskin från SousVideTools® iVide Vacuum Sealer från SousVideTools® är en prisvärd och lättmanövrerad vakuum-packare. Vi använder den till sousvide-matlagning, att snabbmarinera och för att förlänga hållbarheten på råvaror och matrester. Så det är en smart pryl att ha i köket, även om du inte lagar mat sous vide. Den har en simmad och... Läs mer

990 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 5 - 10 dagar.

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om iVide Vakuummaskin från SousVideTools®

iVide Vacuum Sealer från SousVideTools® är en prisvärd och lättmanövrerad vakuum-packare. Vi använder den till sousvide-matlagning, att snabbmarinera och för att förlänga hållbarheten på råvaror och matrester. Så det är en smart pryl att ha i köket, även om du inte lagar mat sous vide. Den har en simmad och schysst design, tar lite plats på arbetsbänken och enkel att båda gömma undan och göra ren.

  • Vacuum/Seal-funktionen suger maskinen ut luften ur påsen vilket minimerar bakterietillväxten och maximerar effektiviteten i värmeöverföringen vid sous vide-tillagning. Maskinen blåser ut luften tills den känner att luften är ute, då försluter den automatiskt.
  • Med Seal förseglar du påsen utan att suga ut luften ur påsen. Den använder du om du vill förpacka matvaror med vätskor och marinader.
  • Med Stop stannar du processen, om du eventuellt ser att vätskor eller köttsaft är på väg ur påsen
Mått:

Höjd – 60 mm
Bredd – 370 mm
Djup – 160 mm
Upp till 300 mm svetsbredd