Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vinkyl, Premium, WP180SCB (166 flaskor) - Temptech

21590:-
1841-24517
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Växer vinkollektionen?


   När du börjar samla vin växer vinsamlingen snabbt! Denna stora Premium vinkylen har én temperaturzoner (5-20°C) och kapacitet för upp till 166 flaskor. Vinkylen kan placeras fristående eller byggas in med extra ventilation runt.


   Ditt vin förvaras säkert vid rätt och stabil temperatur, optimal fuktighet, skyddad från skadliga UV-strålar, lukt och vibrationer.

   Stabil och konstant lagringstemperatur


   Vinkylen har én temperaturzon som kan justeras mellan 5 och 20°C. Temperaturen hålls stabil och konstant över tid. Om du vill lagra både vitt och rött vin i vinkylen rekommenderas en inställd temperatur på 12°C. Om du vill servera vitt vin och mousserande vinet ännu svalare, placera flaskan i kylen 1 timme innan servering.

   Ved att lagra vinet vid rätt temperatur har du alltid serveringsklar vin tillgängligt – bekvämt för dig och dina gäster!

   Optimala lagringsförhållanden


   Den UV-skyddade glasdörren skyddar mot skadliga UV-strålar och värme som kan komma in i vinskåpet. Vinkylen är utrustat med fläktar som cirkulerar luften i vinkylen. Kondensvattnet i vinkylen återanvänds och upprätthåller en optimal fuktighet i vinkylen. Aktivt kolfilter ger frisk och ren luft i vinskåpet.

   Premium design


   Vinkylen har ett elegant utseende med svart slimline front. Vinkylen är upplyst på insidan med ett delikat LED-ljus. Utdragbara trähyllor ger en bra överblick över din vinkollektion.

   Effektiv kylning med låg vibration


   Kylningen tas om hand av en tyst kompressor som avger lite ljud. Förutom att vara tyst vilar kompressorn på våra specialutvecklade vibrationsdämpare som säkerställer att vinet inte utsätts för skadliga vibrationer.
 • Specifikationer
  • Antal flaskor: 166
   Antal temperaturzoner: 1
   Ljudvolym: 40
   Lev. artikelnummer: WP180SCB EAN: 7090013678016
Temptech är en norsk tillverkare av vinkylar som startade sin verksamhet 2004. Deras vinkylar säljs i Europa och Thailand och har redan sålt över 70 000 enheter. Förutom vinkylar har de även fina kylskåp och ismaskiner och vi är mycket glada över att ha fått in Temptech i vårt sortiment!
Temptech
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se