Pulltex

Vinkylare med kardborrefäste – olika färger – Pulltex

sq-P-107-7xxx

Vinkylare som håller vinet kylt och förlänger den befintlig kyltemperaturen. Förvara i frysen till användning. Försedd med kardborreband för att kunna anpassas till vin- och champagneflaskor. Vinkylaren är vändbar och har en sida som är lilafärgad och en sida som är svart. Tillverkad av ett material som heter CMC (carboxymethyl cellulose sodium) och innehåller propylene,... Läs mer

Nollställ

149 kr199 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

149 kr199 kr
Finns i lager
snabb leverans

Vinkylare som håller vinet kylt och förlänger den befintlig kyltemperaturen. Förvara i frysen till användning. Försedd med kardborreband för att kunna anpassas till vin- och champagneflaskor.

Vinkylaren är vändbar och har en sida som är lilafärgad och en sida som är svart.

Tillverkad av ett material som heter CMC (carboxymethyl cellulose sodium) och innehåller propylene, glycol och vatten.

Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.