Varukorgen har uppdaterats. Till kassan
365 dagars öppet köp fri frakt Till kassan

Joel Lindqvists Platingskola - KitchenLab Malmö

Slutsålt!

20/3 – Platingskola 600:-

Platingskola innebär att det äntligen är dags att nörda ner sig djupt på vad som verkligen betyder något – lägga snygga tallrikar. Grundteknikerna behöver ni redan ha, så kommer vi tillsammans med Joel att göra olika dekorer och experimentera lite med molekylära ingredienser. Tillsammans kommer vi också att lära oss att presentera rätter på ett trevligt sätt, lägga sås, bygga komponenter, tänka färg, tänka tallrikar osv. Det här kommer bli en riktigt rolig kväll! På platingskolan finns åtta platser.

Priset är 600 kronor per person och då ingår lektion av Joel Lindqvist, provsmakning, recept och en spännande upplevelse. Efter kursen har deltagare rabatt på sortimentet i butiken.

Kursen har avspark kl 18:00 i KitchenLabs butik på Storgatan 24 i Malmö. Tiden för kursen är cirka 1,5 timmar.

Joel Lindqvist behöver knappast någon närmare presentation. Skulle någon lyckats missa kan vi meddela att han är en av Sveriges ledande och stilsättande konditorer. Känd för att våga utmana med innovativa smaker och tekniker för att göra de mest oväntade kombinationer till de mest självklara. Dessutom blev han vinnare av Dessertmästarna på Kanal 5 2014, bronsmedaljör i Årets Konditor 2017 och gav ut boken Dessertrevolution 2015.

Bokningar sker via epost till malmo@kitchenlab.se eller på telefon 0733 26 84 63.