Linas Matkasse

Vi har tillsammans startat en gemensam webbutik där Linas medlemmar genom Klubb Lina kan växla in sina lojalitetspoäng mot utvalda köksredskap från KitchenLab.se.

Med Linas Matkasse får man noga utvalda råvaror och recept levererade direkt hem till dörren. Att inspirera familjer till att äta god och sund mat och spara tid när det är som allra mest ont om den – det är tanken bakom Linas Matkasse. Med över 30 000 kunder är man Sveriges största leverantör av matkassar.

Våra vänner i kockpanelen

Några av våra mest framstående kockar står beredda att svara på era frågor och funderingar om matlagning och redskap.

 Andreas Hedlund, Fredric Andersson, Stefan Eriksson och Anna Johansson

Tillsammans med Andreas har vi även valt ut ett antal produkter med hög kvalitet. Produkter som Andreas rekommenderar. Andreas vann Årets Kock 2002 och har genom åren hunnit med kulinariska stordåd på många toppkrogar, däribland Villa Källhagen, Oaxen Skärgårdskrog och Pontus!. Han syns ofta i publika matsammanhang, senast i juryn för Årets hemmakock.

Oanade Möjligheter

Oanade Möjligheter AB har levererat utrustning till Sveriges restauranger i många år. Genom vårt nära samarbete har vi tillgång till det allra bästa av det som proffsen använder, vilket vi mer än gärna delar med oss av till den ambitiöse hemmakocken.

Matgeek

Johan Hedberg och hans blogg Matgeek tillhör våra favoriter. Vi delar hans  värderingar och genuina intresse av att laga mat från grunden. Hans blogg har funnits sedan 2009 och följs av över 10 000 personer. Bloggen berör bakning, jakt på råvaror och generell nyfikenhet kring allt som går att göra i köket.

Herman Rasmusons Matbyrå

Herman Rasmuson är en innovatör och entreprenör med en bakgrund som kock. Han har drivet flera restauranger, tävlade i ”Årets viltkock” och skrivit flera kokböcker. En av dem ”Syrat” valdes för att representera Sverige i ”Gourmand Cookbook Awards” i kokboks VM i kategorin ”Best cookbook of the year”. Han har också fått en utmärkelse för bästa grundläggande svenska litteraturen på måltider, från Måltidsakademien.