Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Modernist Bread At Home

1395:-
1399-28554
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 1 st
  • Butik Stockholm 1 st
  • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Modernist Bread at Home är en oumbärlig kokbok för alla som brinner för att baka sitt egna bröd. Den här boken skapades av samma team bakom den prisbelönta Modernist Bread och återger över fyra års oberoende forskning om grunderna, metoderna och vetenskapen för att baka bröd. Nu har all denna visdom destillerats ner till en 420-sidig bok i en volym som är lättare att använda än sin förlaga, och dessutom utformad för hemmabagare. Inuti hittar du nya funktioner för att förenkla bakningen tillsammans med läckra recept, tidsbesparande tips och banbrytande tekniker som inte bara ger fantastiska resultat utan också kommer att höja både din bakning och ditt självförtroende till en ny nivå.

      Modernist Bread at Home gör bröd tillgängligt även för kompletta nybörjare. Kapitlen i den här boken fokuserar på praktiska tekniker, utrustning och recept som fungerar bäst i hemmamiljö. Med ett reviderat receptformat som är enklare att använda, över 60 steg-för-steg-instruktioner och över 1 100 bilder, gör den här boken brödbakning både tillgängligt och bekvämt.

      Kapitel i Modernist Bread At Home:

      MAKING BREAD
      DOUGH INCLUSIONS 
      FERMENTATION
      MIXING
      DIVIDING AND SHAPING 
      FINAL PROOFING 
      SCORING AND FINISHING 
      BAKING
      COOLING AND SERVING 
      LEAN BREADS 
      FRENCH LEAN BREAD 
      SOURDOUGH 
      COUNTRY-STYLE BREAD 
      COMPLEAT WHEAT 
      ANCIENT GRAIN BREAD 
      CIABATTA 
      FOCACCIA 
      ENRICHED BREADS 
      SANDWICH BREAD 
      BRIOCHE 
      CHALLAH 
      RYE BREADS
      100 % HIGH-RYES 
      FARMER’S BREAD 
      BRICK-LIKE BREADS 
      WHOLE-GRAIN LOAF 
      VOLLKORNBROT 
      BAGELS AND BAO 
      BAGELS 
      STEAMED BUNS 
      GLUTEN-FREE BREADS 
      GLUTEN-FREE BRIOCHE 
      GLUTEN-FREE BAGELS 
      NUT MILK BREAD 
      APPAM 
      IDLI 

      TEKNIKER

      Teknikerna i den här boken har utvecklats med hembagare på alla erfarenhetsnivåer i åtanke. Oavsett om det är nya sätt att använda verktyg som redan finns i ditt kök, förhöja smaken av bröd med tryckkaramelliserade inneslutningar eller att använda vår deg-HLR-metod för att rädda överjäst deg, så finns det information som både erfarna hemmabagare och kompletta nybörjare kommer att finna hjälpsamma. De kom till och med på sätt att göra bröd snabbare, som deras andra-chans-surdeg, så att du fortfarande kan få färskt bröd även med ett hektiskt schema!

      RECEPT

      Modernist Bread at Home innehåller över 160 utförligt testade recept som är lätta att följa och som spänner över brödets värld över hela planeten. Du kommer att lära dig att göra rustika surdegar, traditionellt franskt bröd, lätt och luftigt smörgåsbröd, dekadenta briocher och vackert strukturerade rågbröd, såväl som challah, focaccia, bagels, bao och mycket, mycket mer. Några höjdpunkter inkluderar de innovativa recepten för Second-Chance surdeg, No-Knead Brioche, 100 % High-Ryes och glutenfria bagels.

      Antal sidor: 420-sidig bok + 172-sidig receptmanual
      Antal recept: 160 recept, inklusive 7 glutenfria recept 
      Antal bilder: 1 100+ 
      Antal steg-för-steg-instruktioner: 66
      ISBN: 9781737995142
      Språk: Engelska
      Första Utgivning: Mars 2024

  • Specifikationer
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se