The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Restaurang Noma i Köpenhamn, fyra gånger utsedd till världens bästa, serverar uteslutande rätter som har minst en fermenterad ingrediens. Ibland handlar det om en klar och skärande vinäger, ibland är det en djup miso, någon gång anar man black garlic eller olika varianter på garum, en fisksås som utvecklades i Romarrikets ungdom. Fermentering är helt enkelt en av grundpelarna som bygger upp Nomas världsberömda smakpalett.
Vi är glada att kunna erbjuda denna bok som skrivits av dem som utarbetat dessa recept och metoder: Rene Redzepi, Nomas ursprunglige kock och delägare, samt David Zilber som är chef för Nomas omtalade fermenterings-laboratorium. Många av bokens recept och metoder har aldrig tidigare publicerats över huvud taget. Boken innehåller 750 bilder är avsedd att förstås av den begåvade hemmakocken med tydliga steg-för-steg-instruktioner. Alla 100 recept är detaljerade och metikulöst testade av författarna. Bland de slutprodukter som kan uppnås av bokens instruktioner finner man: koji, kombucha (olika varianter), shoyu (olika varianter), miso (olika varianter), syrade grönsaker, vinägrar, garum-såser samt black fruit och fermenterade grönsaker.
Författare: Rene Redzepi & David Zilber
Språk: Engelska
Utgiven: 2018-10
ISBN: 9781579657185
Förlag: Artisan Division of Workman Publishing
Antal sidor: 440
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9781579657185 EAN: 9781579657185
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.