Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Event & Kurser

KitchenLab är en plats där nya upptäckter görs. Med våra duktiga gästföreläsare och våra egna instruktörer hoppas vi förmedla nya kunskaper under trevliga former, antingen i vårt provkök eller i någon av butikerna. Vår ambition är att du skall lära dig nya saker som du har nytta av i din framtida matlagning, oavsett om du är en glad amatörkock eller ett fulländat proffs. De teman som vi avhandlar rör sig inom både teknik, utrustning och råvaror.

Exempel på kurser är platingskola, bryggteknik, molekylär gastronomi, sous vide recept, pepparprovning, champagneprovning och mycket annat.

Här nedan kan du se våra aktuella evenemang. Se till att du besöker sidan och håller dig uppdaterad eftersom platserna alltid är begränsade. Om du har förslag på ett ämne som du tycker att vi bör avtäcka – hör av dig!

Observera att samtliga event kräver att du "köper" en biljett via produkten nedan, oavsett om det är kostnadsfritt eller ej. Bekräftelse kommer per mail.

Prenumerera på våra nyhetsbrev för att hålla dig up-to-date med event och kurser. Vissa event är endast tillgängliga för prenumeranter.

Privatkurs, kick-off eller event?

Tack vare vårt proffsutrustade "dubbelkök" med tillhörande lounge, kan vi erbjuda det mesta inom matlagning och event, allt från cookalongs, molekylär matlagning och matlagningskurser till tävlingar och inspirerade kick-offs. Maila oss på event@kitchenlab.se så syr vi ihop något efter Ert behov.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se