Stekpannor
Här finns alla typer av stekpannor som behövs för att göra ditt kök komplett. Vilken stekpanna du ska välja beror lite på vad du ska... Läs mer
-
de Buyer
Stekpanna, Carbone Plus – de Buyer
245 kr – 1 210 kr -
Patina
Belagd stekpanna i rostfritt stål, Excalibur – Patina
302 kr – 803 kr -
Scanpan
Stekpanna 28 cm + 20 cm – Scanpan CTX
2 798 kr1 999 kr -
de Buyer
Stekpanna, Mineral B – de Buyer
390 kr – 970 kr -
de Buyer
Crêpes-panna, Mineral-B – de Buyer
289 kr – 448 kr -
de Buyer
Stekpanna i kolstål med stålhandtag, Mineral-B – de Buyer
493 kr – 789 kr -
de Buyer
Omelettpanna 24 cm Mineral-B, de Buyer
402 kr -
Patina
Belagd stekpanna i aluminium, Lyonnaise – Patina
89 kr – 440 kr -
AMT Gastroguss
Stekpanna – AMT Gastroguss
1 290 kr – 1 949 kr -
Skeppshult
Ministekpanna i gjutjärn, 7,5 cm – Skeppshult
199 kr -
Skeppshult
Munkpanna i gjutjärn, 22 cm – Skeppshult
629 kr -
Skeppshult
Grill & stekplatta, vändbar 35,5 x 32,5 cm – Skeppshult
879 kr -
Scanpan
Stekpanna – Scanpan CTX
1 199 kr – 1 899 kr -
de Buyer
Blinipanna, 12cm, Mineral-B – de Buyer
170 kr -
Satake
Stekpanna, lättviktsgjutjärn, non-stick – Satake
499 kr – 699 kr -
Skeppshult
Stekpanna med stålhandtag – Skeppshult
529 kr – 1 349 kr -
Skeppshult
Stekpanna med trähandtag – Skeppshult
579 kr – 1 399 kr -
Patina
Ministekpanna i koppar, 10cm – Patina
203 kr -
Lodge
Stekpanna i gjutjärn – Lodge
245 kr – 1 235 kr -
Patina
Ministekpanna i rostfritt stål, 10cm – Patina
175 kr -
Skeppshult
Plättpanna, gjutjärnshandtag, 23cm – Skeppshult
549 kr -
Skeppshult
Stekpanna med valnötshandtag – Skeppshult
829 kr – 929 kr -
Lodge
Stekpanna och dutch oven, gjutjärn – Lodge
1 099 kr -
de Buyer
Oval ugnspanna, de Buyer, 36×26 cm
902 kr
Här finns alla typer av stekpannor som behövs för att göra ditt kök komplett. Vilken stekpanna du ska välja beror lite på vad du ska ha den till. En tjock botten tar lite längre tid att värma upp, men behåller värmen i kärlet bättre när maten läggs i – sjunker värmen för mycket riskerar maten att kokas istället för stekas. Belagda pannor är väldigt allround och ger fina stekytor, men tids nog kommer beläggningen att slitas och pannan måste bytas ut. Gjutjärns- och kolstålspannor ger fina och smakrika stekytor till framförallt kött och fisk. Rostfria utan beläggning har fina stekegenskaper, men kräver viss teknik vid tillagning. Har pannan ett värmetåligt handtag går den att köra in i ugnen. Villrådig? Läs gärna vår köpguide för stekkärl!