Kamadogrillar

Kamadogrill - den mångsidiga grillen Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de... Läs mer

Varumärken

Kamadogrill – den mångsidiga grillen

Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg är en kamadogrill som blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab och vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.

Här hittar du även tillbehör specifika för Big Green Egg. Vi erbjuder en hel uppsjö av utbyggnadssatser, redskap och reservdelar – allt ifrån olika typer av grillgaller, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Letar du efter kol finns det i en egen kategori under Grillar, Spisar & Ugnar. Fler tillbehör finns under Grilltillbehör.