Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Chokladredskap

Med choklad handlar det i hög utsträckning om precision. Temperering av choklad beror på vilken choklad du använder:
Mörk choklad: Värm till 50°C, kyl ner till 30°C, värm upp till 32°C.
Mjölkchoklad: Värm upp till 45°C, kyl ner till 28°C grader, värm upp till 30°C.
Vit choklad: Värm upp till 45°C, kyl ner till 27°C, värm upp till 29°C.
Ideell rumstemperatur är 20-22°C.

Här kan du läsa mer om temperering, gjutning och färgning av choklad.

Under den här kategorin hittar du verktyg som har med choklad att göra, med precision i fokus.
Visar 30 av 35 produkter
Filtrera
Varumärke
Pris
I lager
Chokladskrapa - Martellato
Martellato Fler val
Chokladskrapa - Martellato
99:-
16 %
Chokladform, Ägg – Martellato
Martellato Fler val
Chokladform, Ägg – Martellato
fr. 63:- fr. 75:-
Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se