Chokladredskap
Med choklad handlar det i sån hög utsträckning om precision. När du tempererar ska du först upp till 48-50 grader, sen ner till 27-28 och... Läs mer
-
KitchenLab
Konditorplast 4 cm, metervara
20 kr -
Pavoni
Pralinform Halvkula, 24 praliner – Pavoni
315 kr -
Judge
Marmorskiva 46×31 cm – Judge
630 kr -
Pavoni
Pralinform Hjärta, 24 praliner – Pavoni
315 kr -
Pavoni
Pralinform Kvadrat, 24 praliner – Pavoni
315 kr -
Judge
Rund marmorskiva, 26 cm – Judge
295 kr -
Pavoni
Pralinform Rund med räfflor, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Judge
Marmorskiva med roterande bas, 30 cm – Judge
610 kr -
Pavoni
Pralinform Löv, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Martellato
Pralinform, diamanthjärtan – Martellato
269 kr -
Pavoni
Pralinform Halvklot, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Pavoni
Pralinform Rund, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Pavoni
Pralinform Cirkel, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Pavoni
Pralinform Rektangulär, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Pavoni
Pralinform Vågformad, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Pavoni
Pralinform Hjärtformad, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Martellato
Pralinform, diamanter – Martellato
269 kr -
Pavoni
Pralinform Halvcylinder, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Pavoni
Pralinform Räfflad rektangulär, 21 praliner – Pavoni
315 kr -
Martellato
Chokladvärmare, Meltinchoc, 1,8 liter – Martellato
2 559 kr -
100% Chef
Choklardredskap i kit, 3 delar – 100% Chef
555 kr -
100% Chef
Chokladreskapskit, 4 delar – 100% Chef
595 kr -
100% Chef
Chokladskulpteringskit – 100% Chef
635 kr
Med choklad handlar det i sån hög utsträckning om precision. När du tempererar ska du först upp till 48-50 grader, sen ner till 27-28 och sen upp till 31-32 grader. Under den här kategorin hittar du verktyg som har med choklad att göra och då med precision i fokus.