Passersilar & -kvarnar
Passersilar och passerkvarnar används för att sila bort och pressa igenom frukt och grönsaker till släta puréer. Med en passerkvarn finns det en mekanisk vev... Läs mer
-
Exxent
Passersil dubbelnät, Diameter 20 cm – Exxent
249 kr -
Cristel
Finmaskig sil, POC – Cristel
219 kr – 479 kr -
Exxent
Passersil dubbelnät, Diameter 16 cm – Exxent
179 kr -
Exxent
Passersil Ø 10cm, dubbelnät
79 kr -
Tellier
Passerkvarn, passör – Tellier
495 kr -
Cristel
Passerkvarn – Cristel
595 kr -
Exxent
Passersil Ø 7,5cm, dubbelnät
59 kr -
Déglon
Passersil – Déglon
100 kr – 235 kr -
Tellier
Passerkvarn, passör X3- Tellier
1 995 kr -
Tellier
Passerkvarn, passör X500 (utan sil) – Tellier
3 600 kr -
Tellier
Extrasil till passör X500- Tellier
1 050 kr -
Cristel
Passerkvarn i rostfritt stål – Cristel
995 kr -
Cristel
Underrede till passerkvarn – Cristel
295 kr -
Master Class
Passerkvarn med hålskivor i tre storlekar – Master Class
480 kr -
Rösle
Grovmaskig kökssil, 20 cm – Rösle
659 kr -
Tellier
Passerkvarn, passör X520 (inkl 2 mm sil) – Tellier
4 200 kr -
Tre Spade
Tomatpasserare, handvevad – Tre Spade
2 300 kr
Passersilar och passerkvarnar används för att sila bort och pressa igenom frukt och grönsaker till släta puréer. Med en passerkvarn finns det en mekanisk vev som pressar, och med en sil får du göra pressandet för hand.