Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Företag - B2B

Vill du handla större volymer, liknande återkommande beställningar eller bli upplagd som fakturakund hos oss? Vi har möjlighet att offerera hela vårt sortiment inom allt från rostfria köksbänkar och blenders, till uppläggningspincetter och molekylära ingredienser. Vi har ett brett urval av leverantörer som vi samarbetar med och kan på så sätt bli en "one stop shop" för många restauranger och företag.

Letar du julklappar, företagspresenter eller behöver köksprylar för att trycka er logga på? Då kan vi också hjälpa till! Vi kan även hjälpa till att ta fram förslag inom bestämd budget för till exempel gåvor eller presenter till personalen.

Skicka din förfrågan till b2b@kitchenlab.se, så återkommer vi inom ett par timmar!

Letar du efter julklappar till företag? Klicka här.

Resturangutrustning från Riedel, Coravin och mer

Vi erbjuder flera varumärken och deras sortiment för branschen/krog och resturang. Dessa varor får ej displayas i vanliga webbshopen, men vi offererar gärna separat och har möjlighet att lägga upp artiklar för återkommande kunder med inlogg. Vi erbjuder tex vinglas från Riedels resturangserier, Coravin Pro och flera andra  varumärken med bättre pris för just branschföretag. 
Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se