Pastamaskiner

Pastarätter i alla dess former tillhör vår allra mest älskvärda rätter, som passar in både på en småtrist tisdag och en glammig lördagskväll. Att göra... Läs mer

Varumärken

Pastarätter i alla dess former tillhör vår allra mest älskvärda rätter, som passar in både på en småtrist tisdag och en glammig lördagskväll. Att göra egen pasta och nudlar är lätt som en plätt, speciellt om du har en bra pastamaskin. Här hittar du gedigna, handvevade pastamaskiner av högsta kvalitet. Flera av dem har tillbehör som gör att du enkelt kan tillverka olika typer av pasta som tagliatelle, lasagne och fettucchini. Tänk att en och samma deg kan ge så många olika goda rätter! En pastamaskin är även perfekt för dig som gillar att göra eget knäckebröd hemma. Låt degen glida genom maskinen innan gräddning för perfekt jämntjocka knäckebrödsskivor.

Här hittar du även tillbehör till din pastamaskin och generella redskap för att göra pasta. Oavsett om du söker dig vidare från spaghettivalsarna och vill utforska pasta som lasagnette, linguini och ravioli – eller om du letar efter handkörda pastarollers så hittar du dem här.