Rökskåp
Med en rök kan du till exempel röka fisk, kött och fågel. Rökning är ett sätt att konservera och smaksätta livsmedel. Det är en av... Läs mer
-
Bradley
Briketter till rökskåp, Flavor Bisquettes – Bradley Smoker
219 kr – 750 kr -
Bradley
Rökskåp, original – Bradley Smoker
4 995 kr -
Bradley
Väderskydd – Bradley Smoker
449 kr – 459 kr -
Bradley
Kallröksenhet, rökskåp – Bradley Smoker
995 kr -
Bradley
Mattor – Bradley Smoker
269 kr -
Bradley
Krokar till korv – Bradley Smoker
139 kr -
Bradley
Digitalt rökskåp, 4 tråg – Bradley Smoker
5 795 kr -
Bradley
Rökskåp – Bradley Smoker Original Extra Large
5 125 kr -
Bradley
Digitalt rökskåp, 6 tråg – Bradley Smoker
6 995 kr -
Bradley
Rökskåp, Professional P10 – Bradley Smoker
11 795 kr -
Bradley
Extra tråg, 4 st – Bradley Smoker
395 kr -
Bradley
Rökgenerator med adapter – Bradley
2 125 kr -
de Buyer
Flexibelt rör till rök – de Buyer
305 kr
Med en rök kan du till exempel röka fisk, kött och fågel. Rökning är ett sätt att konservera och smaksätta livsmedel. Det är en av de äldsta konserveringsmetoderna, vanligtvis använd för fet fisk, skinka och korv. Det förekommer även rökta ostar, kryddor, te med mera. Man skiljer mellan varmrökning (80 till 120°C) och kallrökning (15 till 30 °C). Varmrökningen är en tillagningsmetod och har endast en svagt konserverande effekt. Kallrökningen däremot är en konserveringsmetod. Här hittar du vårt utbud av rökskåp i hög kvalitet.