Rökskåp
Med en rök kan du till exempel röka fisk, kött och fågel. Rökning är ett sätt att konservera och smaksätta livsmedel. Det är en av... Läs mer
-
Bradley
Briketter till rökskåp – Bradley Smoker
225 kr – 750 kr -
Bradley
Rökskåp, original – Bradley Smoker
4 405 kr -
Bradley
Väderskydd – Bradley Smoker
430 kr – 465 kr -
Bradley
Kallröksenhet, rökskåp – Bradley Smoker
1 100 kr -
Bradley
Mattor – Bradley Smoker
240 kr -
Bradley
Krokar till korv – Bradley Smoker
240 kr -
Bradley
Digitalt rökskåp, 4 tråg – Bradley Smoker
5 850 kr -
Bradley
Rökskåp – Bradley Smoker Original Extra Large
5 500 kr -
Bradley
Digitalt rökskåp, 6 tråg – Bradley Smoker
7 085 kr -
Bradley
Rökskåp, Realtree Camo Smoker – Bradley
4 500 kr – 5 700 kr -
Bradley
Extra tråg, 4 st – Bradley Smoker
330 kr -
Bradley
Rökskåp, Professional P10 – Bradley Smoker
10 495 kr -
Bradley
Rökgenerator med adapter – Bradley
1 990 kr -
Bradley
Rökskåp – Bradley Smoker Smart
10 000 kr -
de Buyer
Flexibelt rör till rök – de Buyer
305 kr
Med en rök kan du till exempel röka fisk, kött och fågel. Rökning är ett sätt att konservera och smaksätta livsmedel. Det är en av de äldsta konserveringsmetoderna, vanligtvis använd för fet fisk, skinka och korv. Det förekommer även rökta ostar, kryddor, te med mera. Man skiljer mellan varmrökning (80 till 120°C) och kallrökning (15 till 30 °C). Varmrökningen är en tillagningsmetod och har endast en svagt konserverande effekt. Kallrökningen däremot är en konserveringsmetod. Här hittar du vårt utbud av rökskåp i hög kvalitet.