Kokböcker
Bra kokböcker slår allt! Vi har försökt samla böcker vi gillar och böcker som är så olika som möjligt. Vissa av dessa böcker är samlingar... Läs mer
-
Artisan Division of Workman Publishing
The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi
330 kr -
SousVideTools
Sous vide – The Art of Precision cooking
465 kr -
Natur & Kultur
Pizza Napoletana av Besmir Balaj & Ville Ilola
299 kr -
Modernist Cuisine at Home (på engelska)
1 550 kr -
Phaidon
Kokboken The Silver Spoon
365 kr -
SousVideTools
Sous Vide – the Chefs choice recipe book
480 kr -
Natur & Kultur
Såser av Tommy Myllymäki
289 kr -
Natur & Kultur
Japansk grillning – Jonas Cramby
299 kr -
Natur & Kultur
Det nordiska skafferiet: torkning, mjölksyrning, fermentering… av Johan Björkman
230 kr -
Norstedts
Vego i världsklass av Linda Bakkman
250 kr -
Bradley
Kokbok för rökning – Bradley Smoker
230 kr -
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking
4 850 kr -
Institut Paul Bocuse Gastronomique
750 kr -
Natur & Kultur
Surdegsbröd av Martin Johansson
330 kr -
Roos & Tegnér
Året På Gastrologik av Jacob Holmström och Anton Bjuhr
495 kr425 kr -
Phaidon
Japan: The Cookbook av Nancy Singleton Hachisu
450 kr -
Under Pressure, av Thomas Keller
845 kr -
Phaidon
India Cookbook av Pushpesh Pant
500 kr -
Phaidon
Never Trust a Skinny Italian Chef av Massimo Bottura
550 kr -
Phaidon
Fäviken av Magnus Nilsson – Phaidon
560 kr -
Natur & Kultur
Grönsaker -Tillbehör & garnityr av Tommy Myllymäki
289 kr -
Natur & Kultur
Kött – Håkan Fällman
369 kr -
Sous Vide Cookbook: Modern Recipes Made Easy – Jenny Glover
175 kr -
Professional Secrets
Chef de Partie KÖTT, Bok – Professional Secrets
149 kr
Bra kokböcker slår allt! Vi har försökt samla böcker vi gillar och böcker som är så olika som möjligt. Vissa av dessa böcker är samlingar som har kostat förmögenheter att skriva och producera medan andra är genialiska i sin enkelhet, författade av naturbegåvningar inom matlagningens och bakningens ädla konster.